GRATIS VERZENDING binnen Nederland!

Hoe stuur ik een artikel retour?

Binnen Nederland en vanuit België en Duitsland: Ongedragen artikelen kunnen binnen 15 dagen aan ons worden geretourneerd. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Als er geen gebruik is gemaakt van gratis verzending, dan worden de verzendkosten terugbetaald. 

Stuur ons een mailtje of een Whatsapp bericht met je ordernummer en artikelnummers. Graag horen wij ook de reden waarom je het wilt retourneren.

Je kunt zelf een vervoerder kiezen en retourneren naar: Donkerstraat 21, 3841CA Harderwijk.

Je kunt ook het pakketje/verzendzak hergebruiken waarin je de producten hebt ontvangen als deze niet beschadigd is. Breng het pakketje naar een PostNL/DPD/DHL inleverpunt bij jou in de buurt. Nadat wij het hebben ontvangen, wordt binnen 7 werkdagen het bedrag teruggestort op je rekening. Wil je het langs brengen? Dat kan natuurlijk ook. 

Overige EU landen: Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening.

Volgen retourzending

Bij de pakketpunt van PostNL/DHL/DPD krijg je een Track & Trace code waarmee je op hun website je zending kunt volgen.

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je hierover een bevestiging.

Mocht je na 7 dagen geen bevestiging ontvangen van ons, neem dan contact met ons op.

 

Terugbetaling

Heb je een artikel teruggestuurd en wacht je op de terugbetaling?

Na de verwerking kan het ongeveer 7 werkdagen duren (*uitzonderingen buitengelaten). Creditcard terugbetalingen zijn te vinden op het eerstvolgende maandoverzicht of op de dag van afschrijving.

Heb je je bestelling (deels) betaald met een waardebon, dan wordt het gebruikte tegoed verrekend.

 

Voorwaarden retourneren

Alle artikelen waarvan de factuur binnen de betalingstermijn is voldaan kunnen gedurende 15 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat, niet gewassen en voorzien zijn van de originele labels.

Het op een hygiënische manier passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen niet verwijderd worden. Indien je het artikel wil retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

Wij leveren momenteel geen standaard retourdoos mee. Als het doos of verzendzak waarmee wij hebben verstuurd nog in goede staat is om terug te kunnen sturen mag je die gebruiken. Je mag ook zelf een doos gebruiken, mits het retour document goed zichtbaar is.

 

Mijn artikel is defect

Is je artikel defect? Stuur ons een mail of whatsapp bericht met een foto van de defect. 

 

Hoe kan ik een artikel ruilen?

Het is momenteel helaas niet mogelijk om via de website om te ruilen. 

Wel kan je een nieuwe bestelling plaatsen met de gewenste artikel, en de andere retour sturen naar ons. Of kom langs in onze winkel.

 

Herroepingsrecht

Volgens de wet zijn wij verplicht de volgende tekst op onze pagina op te nemen.

Wettelijke mededeling:

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om het herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten ( met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. In ieder geval zult u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is versteken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de verwerking van de goederen vast te stellen.

Zie ook Algemene Voorwaarden

Verzending en Levering

Retour en Terugbetaling

Betalen

Mijn Account

Bestellen

Kortingscodes

Groothandel verkoop

Jouw merk op onze website?